Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Novska na Zagreb Business Summitu, 16. – 18. 9. 2015.

Na Zagrebačkom velesajmu od 16. do 18. rujna održava se drugi po redu Zagreb Business Summit

Na Zagrebačkom velesajmu od 16. do 18. rujna održava se drugi po redu Zagreb Business Summit

Na Zagrebačkom velesajmu od 16. do 18. rujna održava se drugi po redu Zagreb Business Summit na kojem će se predstaviti i Grad Novska s mogućnostima ulaganja u Poduzetničku zonu Novska. Predstavljanju će uz gradonačelnika Vladu Klasana, nazočiti i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Eva Đurić sa suradnicima. 

Za vrijeme Zagreb Business Summita održat će se  više  međunarodnih konferencija čije su središnje teme investicijski projekti, industrijske politike, regionalne razvojne politike, mogućnosti i načini korištenja sredstava fondova EU, brandiranje gradova, urbana sigurnost, učinkovito korištenje energetskih resursa, europski primjeri najbolje prakse i drugo.

– “Prošle godine sam bio jedini gradonačelnik uz gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića na predstavljanju, a nadam se da tako neće biti i ove godine, jer je poziv za predstavljanje upućen svim gradovima i općinama u Hrvatskoj.  Smatram svaki oblik prezentacije važnim pa tako i predstavljanje na Zagreb Business Summitu. Odlazim svugdje gdje  možemo predstaviti resurse naše Poduzetničke zone, u kojoj je trenutno dovršetak komunalne infrastrukture, a u završnoj fazi je i dokumentacija za izgradnju industrijskog kolosijeka. Time želimo staviti našu poduzetničku zonu na prvo mjesto perspektivnosti  u Republici Hrvatskoj“ – rekao je gradonačelnik Vlado Klasan.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.