Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Humanitarna akcija “Odbojka u srcu”

“Zdravo srce izbor za svakoga, svugdje”

“Zdravo srce izbor za svakoga, svugdje”

Rotary klub Sisak i ove godineu suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak i Odbojkaškim klubom Sisak organzira akciju pod nazivom „Odbojka u srcu“. Nizom aktivnosti obilježava se Svjetski dan srca koji ove godine donosi poruku “Zdravo srce izbor za svakoga, svugdje”. Ovom akcijom želimo poručiti kako briga za vlastito zdravlje može očuvati srce zdravim, a igranje odbojke i njezino praćenje uz druženje i navijanje, može biti način boljeg života.

Akcija započinje u ponedjeljak, 21. rujna 2015., u 19 sati na „Majmunjaku“, u Caffe baru“ Flor“, promocijom laičke reanimacije sa željom da informiramo građane svih dobnih skupina o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka koji mogu spasiti ljudski život. Želimo da jedna priča sa sretnim završetkom, kada je hrabrošću neznanaca i besprijekornim radom i trudom profesionalaca našem prijatelju spašen život, ne bude izuzetak.Mladež Crvenog križa Grada Siska će demonstrirati postupke na modelu lutke, a svi zainteresirani će imati priliku naučiti i isprobati tehniku u praksi.

Završnica akcije održat će se u subotu, 26. rujna 2015., od 10-13 sati u Sportskoj dvorani OŠ “22. lipanj”.

Iz programa izdvajamo:

  • Revijalni turnir u sjedećoj odbojci –uz prijave za šestočlane ekipe na licu mjesta, igrat će se po jedan set sjedeće odbojke između prijavljenih ekipa
  • Kutak za odrasle – kardiovaskularno savjetovalište(procjena rizika bolesti i stručno savjetovanjeuz medicinsko osoblje Internog odjela bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak)
  • Kutak za djecu – promocija Škole odbojke za najmlađe

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.