Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Okrunjena Vinska kraljica Donattela Pauković

Osjećam se kraljevski

Osjećam se kraljevski

U subotu na Voloderskoj jeseni proglašena je i Vinska kraljica naše županije. Okrunio ju je župan Ivo Žinić pri tom istaknuvši kako vjeruje da će Donattela dostojno predstavljati sljedećih godinu dana ljepote i vrijednosti Sisačko-moslavačke županije.

P1090795

„Stvarno mi je velika čast i obveza biti vinska kraljica. Prijavila sam se zato što sam htjela isprobati nešto novo, neki novi izazov, upoznati nove ljude, htjela sam vidjeti hoću li ja to uopće moći i tu sam, pobijedila sam i jako mi je drago zbog toga. Osim samog izbora ovaj izbor se temeljio na znanju o vinima, imali smo usmeno i pismeno ispitivanje i praktični dio. Za sada znam da ću promovirati vinogradarstvo i vinarstvo naše županije na raznim događanjima”, rekla je Vinska kraljica.

P1090809

Predsjednica ocjenjivačke komisije u izboru za vinsku kraljicu bila je zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević koja je istaknula kako se ovaj izbor nije temeljio samo na izgledu. „Drago mi je da su naše djevojke skoro sve studentice i da su pokazale vrlo široko znanje. Nije bilo lako izabrati najbolju, zato su presudile nijanse. Vidim da smo izabrali najbolju kandidatkinju za koju smo sigurni da će Sisačko-moslavačku županiju predstavljati u najboljem svjetlu”, rekla je Sinjeri Ibrišević.

P1090811

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.