Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Optiplast, Vivera te Mlin i pekare dobitnici su Zlatne kune

Sisačko – moslavački župan Ivo Žinić naglasio je kako Županija brojnim mjerama nastoji pomoći gospodarstvu

Sisačko - moslavački župan Ivo Žinić naglasio je kako Županija brojnim mjerama nastoji pomoći gospodarstvu

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske Komore Sisak najuspješnijim tvrtkama na području Sisačko- moslavačke županije uručene su Zlatne kune HGK. Boris Mesarić, predsjednik Županijske gospodarske komore istaknuo je kako globalna situacija nije dobra i čim jedna ekonomska sila zakašlje, i cijeli svijet  počne kašljati. „To se dogodilo u SAD-u 2008. , to se događa sada u Brazilu i Kini“:

 

 

Iako ima najavljenih investicija i potpisanih ugovora za nove razvojne projekte, stanje ipak nije dobro, završio je Mesarić.

Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić naglasio je kako Županija brojnim  mjerama nastoji pomoći gospodarstvu:

 

 

P1100059

 

U kategoriji malih trgovačkih društava Zlatnu je kunu dobila tvrtka Optiplast d.o.o. Sisak. Tvrtka koja zapošljava 41 radnika, a u narednih godinu dana, uz pomoć fondova Europske unije, namjerava zaposliti više od 20 ljudi, najveći dio svojih proizvoda plasira na tržište Hrvatske, dok njih više od 30% izvozi na tržišta Zapadne Europe.

Danijel Drčić, direktor tvrtke:

 

 

P1100048

 

Za najbolje srednje trgovačko društvo proglašena je tvrtka Vivera d.o.o. Glina kojoj je ovo već osma plaketa Zlatne kune uz jednu nagradu na nivou Republike Hrvatske. Direktor Vivere Glina Darko Baljak otkrio je kako tvrtka ima ambiciozne planove:

 

 

P1100053

 

U kategoriji najbolje veliko trgovačko društvo najboljom je proglašena tvrtka Mlin i Pekare d.o.o. Direktorica Vesna Butorac:

 

 

P1100055

 

Kao najuspješnije malo trgovačko društvo koje je tri godine za redom osvajala Zlatnu kunu, tvrtka Turbomehanika d.o.o. Kutina danas je dobila Kristalnu kunu, dok je priznanje za inovativnu tvrtku dodijeljeno tvrtki Agrivi d.o.o. iz Kutine.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.