Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Početak sezone grijanja

Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim potrebno je približno tri dana.

HEP-TOPLINARSTVO od 01. listopada 2015. započinje s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2015./2016. u stambenim i poslovnim zgradama u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim postanicama potrebno je približno tri dana.

 U skladu s Općim uvjetima za isporuku toplinske energije, ogrjevna sezona 2015./2016. službeno je započela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje. Unutar ovog razdoblja odluku o početku uključivanja grijanja donosi distributer toplinske energije kada se za to ostvare vremenski uvjeti ili kada to od njega pisanim putem zatraži ovlašteni predstavnik suvlasnika zgrade.

Obzirom na dugoročnu vremensku prognozu Državnog hidrometeorološkog zavoda i povećan broj zahtjeva krajnjih kupaca za grijanjem, HEP-TOPLINARSTVO će do početka sljedećeg tjedna uključiti grijanje u svim zgradama spojenim na svoje toplinske sustave, a u kojima su unutranje instalacije spremne za prihvat toplinske energije.

U onim zgradama u kojima krajnji kupci još uvijek nisu završili radove na ugradnji razdjelnika i termostatskih radijatorskih ventila, grijanje ćemo uključiti tek nakon što zaprimimo pisani dopis  predstavnika suvlasnika da su svi radovi završeni i da je sustav spreman za grijanje.

HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. apelira na krajnje kupce koji još uvijek provode radove da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika poziva da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2015./2016. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2016. godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.