Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Potpisan ugovor o energetskoj obnovi stambene zgrade na Trgu Petra Preradovića

Radove sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 80%

U sklopu projekta energetske obnove višestambenih zgrada danas, 2. rujna, u petrinjskoj je Maloj gradskoj vijećnici potpisan ugovor za izvođenje radova i za inženjerski nadzor na stambenoj zgradi na adresi Trg Petra Preradovića 1. Energetska obnova financirat će se sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 80%, dok preostalih 20% čine sredstva grada Petrinje. Ukupna vrijednost ugovora iznosi milijun i dvadeset tisuća kuna.

Gradonačelnik Darinko Dumbović koji je nazočio potpisivanju ugovora istaknuo je kako se radi o zgradi u strogom centru Grada te kako očekuje profesionalno odrađen posao:

 

 

Trenutno se u gradskoj upravi radi na projektima energetske obnove nekoliko zgrada, otkrio je Dumbović te apelirao na građane da se organiziraju i obrate Upravi s povjerenjem:

 

 

Direktor poduzeća Komunalac d.o.o., upravitelja stambenih zgrada, Vlado Lovreković, zahvalio se stanarima, a pogotovo njihovom predstavniku, na odluci da krenu u projekt obnove svoje zgrade te uloženom trudu kako bi radovi konačno otpočeli:

 

 

U ime stanara gradonačelniku i direktoru Komunalca zahvalio se Juraj Ercegovac:

 

 

P1080988P1080989P1080995P1080984

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.