Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Recite zbogom kavi : Kako zdravo započeti jutro bez čarobnog napitka?

Zašto ne malo istraživati! 🙂

Zašto ne malo istraživati! :)

Ako se namjeravate ostaviti jutarnje kave i dan započeti s nečim zdravijim, sljedeći napici mogu vam poslužiti kao kvalitetan izbor.
Znamo da će vam se biti teško rastaviti od gorkog i divnog okusa i arome kave, ali zašto ne malo istraživati!
Dobro vam jutro!

Mate čaj

Ovaj čaj potječe iz Južne Amerike. Sadrži veću dozu kofeina i antioksidansa od zelenog čaja, tako da je sa svojim svojstvima sjajna zamjena za kavu. Dodajte mu limuna, meda i ako želite mlijeka, i uživajte u svom novom jutarnjem napitku.

 

mate čaj

Voda s kokosom i chia sjemenkama

Chia sjemenke bogate su vlaknima i omega 3 kiselinama, što znači mnogo energije za vas. Ako sjemenke pomiješate s vodom od kokosa, možemo reći kako ste pronašli dobitnu kombinaciju.

Topla voda s limunom
O ovoj kombinaciji pohvale su napisane već mnogo puta. Ukratko, topla voda s limunom pomaže vašem tijelu, potiče rad metabolizma i daje vam više snage.

Matcha čaj

„Novi zeleni čaj“, kako ga nazivaju, zapravo je poboljšana japanska verzija zelenog čaja. Ono što je posebno kod njega jest da je izrađen od zelenog praha koji je dobijen mljevenjem lišća čaja. Snažan je antioksidans.

 

matcha čaj

 

Čaj od maslačka
Vjerojatno najsličniji kavi, ovaj čaj doslovno radi čuda za tijelo. Izvrstan je za kožu i kosu.

Crni čaj
I za kraj, spomenimo i njega. Od svih gore nabrojanih, do crnog čaja vam je najlakše doći, a on je definitivno sjajna stvar ujutro. Uživajte u njemu uz dodatak malo mlijeka, i osjećajte se poput pravog Engleza. Ili Gruzijca… Tako svejedno ako vam prija, zar ne!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.