Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Sisačko-moslavački ABH u cijelosti prešao u HSP AS

Više stotina članova ABH,nezadovoljno politikom vodstva stranke, prešlo je u HSP dr. Ante Starčević

Više stotina članova ABH,nezadovoljno politikom vodstva stranke, prešlo je u HSP dr. Ante Starčević

Slijedom opsežnih priprema za nadolazeće parlamentarne izbore kao strateški partner unutar Domoljubne koalicije HSP AS radi na operativnom ustroju i širenju stranačkih organizacija diljem RH  te na jačanju svog političkog projekta „Pravaški kišobran“ i zajedničkog političkog projekta „Domoljubne koalicije“. Kako nije samo riječ o deklarativnom stavu, hrvatska javnost iz tjedna u tjedan svjedoči  sve brojnijim  prelascima županijskih, gradskih i općinskih vijećnika u redove HSP AS.  Na tom tragu svjedočimo sličnim događanjima u Sisačko-moslavačkoj županiji. Dana 25.09.2015. u hotelu „Panonija“ u Sisku, I. Kukuljevića Sakcinskog, s početkom u 19,30 sati na prigodnoj konferenciji za novinare stranačke zamolnice HSP AS svečano su ispred više stotina članova Akcije za bolju Hrvatsku (ABH) Sisačko-moslavačke županije potpisala dva dosadašnja dopredsjednika ABH SMŽ Miljenko Bušić iz Petrinje i Darko Grubić iz Hrvatske Kostajnice te predsjednik ABH SMŽ Miroslav Marjanović iz Siska.

 

Svjesni činjenice kako se aktualna nesposobna i antihrvatska vlast na čelu sa Zoranom Milanovićem može politički poslati u opoziciju isključivo kroz širenje Pravaškog kišobrana, a samim time i jačanje Domoljubne koalicije dosadašnji članovi ABH u Sisačko-moslavačkoj županiji zajednički su donijeli odluku o prelasku u HSP AS kao jedinu relevantnu pravašku opciju kojoj ovi ljudi ideološki oduvijek i pripadaju, istaknuo je na konferenciji za novinare Miroslav Marjanović.

 

Ovom prigodom javnosti su se obratili i predsjednik ŽV HSP AS SMŽ dr. Tomislav Dujmenović te članica Predsjedništva stranke iz Siska dr. sc. Vlatka Vukelić koji su ponovno ukazali na štetne poteze SDP-ove gradske vlasti u Sisku koju podupiru vijećnici Danijel Srbovog HSP-a. Podsjetili su još jednom na kaznenu prijavu koju je oporbena Domoljubna koalicija u Sisku podignula protiv gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček zbog zloupotrebe položaja i ovlasti prilikom dizanja kredita u visini 50 milijuna kuna.

 

Potpisivanjem Sporazuma Domoljubne koalicije o zajedničkom izlasku na izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora u Vukovaru, stvoren je politički okvir kroz koji će Domoljubna koalicija uskoro javnosti predstaviti program i osobe s kojima  će zatražiti njihovo povjerenje. Ovo političko savezništvo nema alternative želimo li dobrobit svim građanima Hrvatske. Glumiti alternativu kroz imaginarne koalicije desnice ili samostalne izlaske političko je samoubojstvo i naravno vjetar u leđa Zoranu Milanoviću i njegovoj nesposobnoj vladi koji logistički i medijski stoje iza slobodnih strijelaca na desnici, naglasio je glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić.

 

Pozdravivši novopridošle članove u HSP AS predsjednik stranke prof. Ivan Tepeš najavio je veličanstvenu pobjedu u VI. Izbornoj jedinici, kao i uvjerljivu pobjedu na razini Hrvatske. Hrvatskom narodu je dosta lažnih obećanja i mrvica koje padaju s partijskog stola. Posljednji izljevi populističkog socijalizma u kombinaciji s lošom prezentacijom domoljublja nakon 4 godine uništavanja gospodarstva, socijalne pravednosti i domoljubnih vrijednosti zasigurno neće u zadnjih  mjesec dana odlazeće vlasti pasti na plodno tlo – podcrtao je predsjednik HSP AS prof. Ivan Tepeš.

 

Uz navedene stranačke dužnosnike, ovom događaju nazočili su član Predsjedništva stranke i koordinator za Grad Zagreb Robert Balić, dipl.ing i politički tajnik HSP AS Željko Bokulić, ing. te predstavnici koalicijskih stranaka Domoljubne koalicije BUZ-a, HSS-a i HDZ-a.

S dužnim poštovanjem,

glasnogovornik HSP AS

Hrvoje Niče, mag.oec.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.