Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U petak počinje 48. Voloderska jesen

Međunarodna trka ‘Voloderska jesen’ najveća je atrakcija i ovogodišnje Voloderske jeseni

48. Voloderska jesen bliži se svom početku. Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske i župana Sisačko- moslavačke županije u tri dana, od 11. do 13. rujna, Popovčani i njihovi gosti imat će priliku uživati u degustacijama vina, gastronomskim specijalitetima, izložbama, nastupima dječjih foklornih skupina kao i u bogatom zabavnom programu. Detalje donosi gradonačelnik Popovače, Josip Mišković:

 

 

Vinogradarstvo i vinarstvo oduvijek su činili važan sastavni dio gospodarstva Popovače, a razvojem Voloderskih jeseni kao prepoznatljive i nadaleko poznate manifestacije, značaj ovih gospodarskih grana još više dolazi do izražaja:

 

 

Škrlet kao autohtona sorta područja Moslavine  ima veliki potencijal za razvoj moslavačkog kraja, uvjeren je Mišković:

 

 

Jedna od manifestacija kojom se želi popraviti turistička slika županije je i Izbor Vinske kraljice koja je i osmišljena s ciljem promocije i predstavljanja Sisačko- moslavačke županije na turističkim i gospodarskim manifestacijama:

 

 

Voloderske jeseni počinju u petak u 16 sati podizanjem službene zastave Voloderske jeseni nakon čega slijedi kulturno umjetnički program dok će večer završiti koncertom Ivana Zaka u 21 sat. Radio Quirinus slušatelje će izvještavati o cjelokupnom programu, stoga ne zaboravite biti uz naše frekvencije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.