Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Upisi na radionice Kreativnog učilišta Doma kulture Sisak

Različite mogućnosti kreativnog izražavanja kroz različite radionice

Različite mogućnosti kreativnog izražavanja kroz različite radionice

Počela je školska godina pa uz redovne aktivnosti koje imaju učenici, većina ih se odlučuje svoje slobodno vrijeme provesti korisno i kreativno. Mogućnost za izraziti se kreativno nudi Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak kroz svoje različite radionice.

Ravnateljica ove ustanove, Valentina Ivanković Pelikan, navela je kako će se i ove sezone održavati kreativne radionice plesa, dramske i glazbene radionice, čiji su voditelji Jasminka Petek Krapljan, Damir Borojević, Dubravka Granulić i Branko Kužnar.

S veseljem se očekuju polaznici već od vrtićkog uzrasta. Polaznici s navršene 4 godine i stariji, mogu se  upisati u Baletni studio, a osnovnoškolci i srednjoškolci, uz ples, imaju mogućnost sudjelovati u dramskim i glazbenim radionicama.

U četvrtak, 10. rujna, s početkom u 19 i 30 u Kazalištu 21 provjerite u kojem smjeru želite razvijati svoj talent ili svoju znatiželju. I tijekom ljetnih mjeseci održavane su radionice, a kako su ih doživjeli polaznici, možete saznati u sklopu programa „Ogledni sat“. Možda i Vas zainteresiraju …


web-plakat-kreativno-uciliste-kkv-640x480


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.