Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Upoznajte Lushu – novu zvijezdu na glazbenom nebu!

Lusha je umjetničko ime mlade, zgodne i izuzetno glazbeno nadarene mlade zagrepčanke

Hit Records vam sa zadovoljstvom predstavlja novu sjajnu zvijezdu na glazbenom nebu! Lusha je umjetničko ime mlade, zgodne i izuzetno glazbeno nadarene mlade Zagrepčanke. U sve napisano možete se i sami uvjeriti poslušavši singl prvijenac zanimljivog naslova ‘Suze crne boje’.

Lusha nam je skromno priznala kako je oduševljena novim glazbenim iskustvom ali i dodala kako su očekivanja naravno velika – Riječ je o ljubavnoj pjesmi, a govori o djevojci kojoj suze crne boje loše stoje i pokušava ih sakriti zajedno sa tugom, ali ona se i dalje nada tom “posebnom” dečku. Kako je pjesma ljubavna, u svakoj pjesmi se naravno možeš pronaći, a kada se nađeš onda ju je i lakše otpjevati jer se stopiš s njom.

“Za mene je ovo jedno veliko i novo iskustvo i oduševljena sam samim radom i stvaranjem singla. Od pjesme očekujem da dođe do što većeg kruga slušatelja kako bi s njima podijelila svoje osjećaje, energiju i ljubav prema pjevanju.”

Čovjek zaslužan za tekst, glazbu i aranžman ‘Suza crne boje’ provjereni je hitmaker Ante Pecotić. Sama Lusha nije krila zadovoljstvo suradnjom – “Sve se brzo dogodilo kad sam upoznala Antu Pecotića i počela se rađati pjesma. Sam rad s Antom je poseban. Kad radiš s nekim tko je toliko iskusan i od koga možeš puno naučiti, naravno da je s njim onda savršeno raditi. Od komunikacije, do rada pa do zezancije. Bolje nisam mogla očekivati.”

Zadovoljstvo suradnjom, ali i finalnim glazbenim rezultatom nije krio ni Ante Pecotić –  “Ovo je naša prva zajednička suradnja, a pjesma Lushi savršeno odgovara, jer je mlada, a uz to i odličan vokal te izuzetno glazbeno nadarena. Osjećam da smo s pjesmom ‘Suze crne boje’ našli pravu mjeru koja odražava njen karakter u odnosu na moj autorski izričaj. U konačnici, ovo je samo početak jedne lijepe i dugotrajne suradnje!”

Singl prvijenac Lushe ‘Suze crne boje’ prati i prigodni video spot snimljen pod redateljskom palicom Željka Petreša. Kako zvuči i izgleda Lusha ali i ‘Suze crne boje’ možete se uvjeriti već ove nedjelje 06.09. u televizijskoj premijeri na RTL2 Televiziji u emisiji ‘Top.hr’ od 14.30 sati.


Foto: Filip Dizdar

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.