Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Gradonačelnik Dumbović primio djecu vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta

Prijem je organiziran povodom završetka Dječjeg tjedna

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović povodom Dječjeg tjedna koji je započeo 5., a traje do 10. listopada u Gradskoj je vijećnici organizirao prijem za djecu vrtićkih i osnovnoškolskih uzrasta. Tijekom programa pod nazivom „Upoznajmo gradonačelnika s porukama djece odraslima“ djeca su imala priliku postavljati pitanja gradonačelniku, pa su tako saznali kako izgleda tipičan radni dan gradonačelnika, vrline i mane njegovog posla, ali i je li gradonačelnik zadovoljan radom petrinjskih škola te što bi poručio djeci i mladima.

Djeca vrtića Petrinjčica gradonačelniku su predala poklone, vlastito izrađene crteže.

Nataša Vidović, ravnateljica Petrinjčice:

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Organizator akcije pisanja pisama i poruka odraslima je Društvo „Naša djeca“, a u njoj su sudjelovali učenici OŠ Gora i OŠ Jabukovac. Ilena Vojnović Gros iz Društva Naša djeca:

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

„Predivan tjedan u našem gradu. Tjedan u kojem smo htjeli odaslati senzibilizirajuću poruku našim građanima vezano uz brigu za našu djecu. Neka Petrinja bude svih 365 dana grad sa standardom kojeg djeca zaslužuju“, naglasio je gradonačelnik Dumbović:

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nakon druženja s gradonačelnikom, djeca su poruke i pisma dijelila odraslima nakon čega je uslijedio zabavno- sportski program u Gradskom parku- „Igre na otvorenom“.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.