Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Kadeti ŠRK Moslavac Popovača odigrali službenu utakmicu nakon duge pauze

Počela nova sezona natjecanja u 2. Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi

U subotu, 3. listopada počela je nova sezona natjecanja u 2. Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi. Ekipa kadeta Rukometnog Kluba Moslavac Popovača gostovala je kod kadeta Sesvete. Iako su se dječaci Moslavca borili kao lavovi, izgubili su protiv ipak daleko jačeg protivnika sa rezultatom 21:15.

Ujedno je to bila prva službena utakmica kadeta Rukometnog kluba Moslavac Popovača, generacije dječaka 1998. godišta i mlađih nakon višegodišnje pauze, te nakon spajanja sa generacijom 2000-tog godišta i mlađih. Generacija se okupila u proljeće ove godine, te nakon ozbiljnih priprema pod vodstvom novog trenera Igora Gajskog, ušla u sezonu sa očekivanjima da će se uspješno boriti za sredinu ljestvice.


1998_2


Ove sezone klub ulazi u natjecanja sa 5 ekipa. Generacija kadeta 1998. godište i mlađi, djevojčice generacije 2002. godište i mlađe koje igraju međužupanijsku ligu i 1. Hrvatsku rukometnu ligu za djevojčice, dječaci 2005.godište i mlađi se natječu u mini rukometu, te djevojčice i dječaci generacije 2006. godište i mlađi u supermini rukometu.

Idući vikend počinje i međužupanijska liga za djevojčice 2002. godišta, tako da će uzbudljivih rezultata iz ovog sportskog kolektiva biti sve više.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.