Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Nove medalje za JAK

U Varaždinu je održano posljednje momčadsko kolo Hrvatske atletske lige sjever

U Varaždinu je u nedjelju, 11. listopada održano peto, posljednje momčadsko kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS). Po kišovitom i hladnom vremenu nastupilo je oko 200 atletičara iz 20 klubova sjeverozapadne Hrvatske, među njima i osmero članova Jasenovačkog atletskog kluba. I ovoga puta su bili uspješni – evo rezultata:

Kod mlađih juniorki Josipa Gajdoš je bila druga, a Mirena Milašinović treća na 400m prepone. Uspješan je bio i Matej Šubić osvojivši treće mjesto kod kadeta u skoku u vis.

Najbrojnije i najuspješnije su bile kadetkinje – one su u ovom kolu osvojile ekipno 3. mjesto. Marija Jakovljević bila je peta u bacanju kugle, Ema Markulin 7. u bacanju koplja, Silvija Alich osvojila je četvrta mjesta u bacanju koplja i skoku u dalj, a opet je najuspješnija bila Marina Tomić – osvojila je 4. mjesto na 100m i uvjerljivo slavila na 300m prepone.


100_6799


“Šteta što nas je cijelo natjecanje pratila kiša i hladan vjetar, tako da nismo mogli postići rezultate kakve naši atletičari objektivno mogu postići. No i ovako smo prezadovoljni” – rekao nam je trener Šepović.

Završen je momčadski dio HALS-a u kojem su starije kadetkinje osvojile sveukupno četvrto mjesto (nastupile su na samo 3 od pet kola), a do kraja sezone na stazi ostalo je pojedinačno prvenstvo HALS-a koje će se održati 17. i 18. listopada u Varaždinu.


100_6807


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.