Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Nove medalje za Karate klub Tigar Sisak

Na međunarodnom natjecanju u Daruvaru članovi kluba osvojili su sedam medalja

Na međunarodnom natjecanju u Daruvaru članovi kluba osvojili su sedam medalja

Na međunarodnom natjecanju u Daruvaru članovi Karate kluba Tigar Sisak osvojili su sedam medalja. Iako je karate borilački sport, djevojke su predvodnice u osvajanju medalja.

Nikolina Golomboš zlatna je bila u kategoriji učenica do 44 kg, a isti rezultat ostvarila je i u starijoj konkurenciji mlađih kadetkinja do 45 kg. Nikolina je pokazala izuzetan uspjeh, posebno zlatom u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je snagu odmjeravala sa znatno iskusnijim protivnicama, uspješno se suprotstavivši starijim protivnicama Nikolina je sebi i trenerima dokazala da nema straha od prelaska u stariju kategoriju

Laureat u svojoj kategoriji učenica do 36 kg bila je i Tia Škrljac, ona je u finalnoj borbi rezultatom od 8:0 deklasirala protivnicu pa je dalje nastavila u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kg, tu je Tiin pobjednički niz prekinut u finalnoj borbi te joj je oko vrata zasjala srebrna medalja.

– Iz kluba poručuju da su izuzetno zadovoljni rezultatom, jer je Tia imala težak zadatak uzevši u obzir da su joj protivnice bile znatno starije, ali i teže.

Srebrom se u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kg okitila i Lucija Bunjevac, dok je Lana Golomboš do zlata došla u kategoriji mlađih učenica do 32 kg. Luka Ciprić je također izvrsnim borbama bio na korak do zlata, no ono mu je za malo izmaklo u finalnom meču te je i on osvojio srebrno odličje. Roko Dumbović i Robert Glavaš ovog puta nisu imali sportske sreće te su oboje u repasažnim borbama ostali bez medalje.

Sisački tigrići na dva su natjecanja osvojili preko petnaest medalja, članovi kluba oduševeljeni su tim rezultatom, a takvima se nadaju i dalje već slijedećeg vikenda.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.