Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Pogledajte novi spot Sandija Cenova “Dobro jutro bivša moja”

Petrinjska dizajnerica Vesna Gabriša kreirala je odijelo i haljinu za spot

Glazbenog zavodnika i vječnog romantičara Sandija Cenova, najbolje opisuje aktualni singl ‘Dobro jutro bivša moja’, koji već neko vrijeme uspješno plovi radijskim eterom. Sam pjevač priznao je kako mu je ova pjesma zapravo i favorit sa cijelog albuma, te kako je jednostavno izletila iz njega.

Na sebi svojstven emotivan način, Sandi je opisao situaciju ljubavi koja je bazirana na strasti, a strast je jača od njih samih. Upravo ova glazbena priča, senzualnog naslova ‘Dobro jutro bivša moja’ dobila je ovih dana svoj nastavak u obliku video spota. Prekrasan Poreč, točnije hotel Palazzo bio je lokacija gdje je sniman video spot, a sve u režiji Katje Restović.


‘Spot je u potpunosti napravljen po mojoj želji, koja je bila vrlo jednostavna; prenijeti na male ekrane emociju iz pjesme. Zahvalan sam Katji Restović, koja je samu pjesmu doživjela na pravi način, a to je ugradila i u video spot.’ – rekao je Sandi Cenov

Za sam spot uz Sandija bile su ključne još dvije dame. Glumica Andreja Gašparac, koja je kako i sam Sandi priznaje maestralno odigrala ulogu strastvene žene, koja ne može protiv sebe i svoje strasti. Dodatan obol spotu dala je i petrinjska dizajnerica Vesna Gabriša, koja je kreirala odijelo i haljinu za spot, koju Sandi i Andreja nose.


unnamed(1)


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.