Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Kutina ima svoju “Malu sirenu”

Pomaže se ljudima i podiže kvaliteta života, a istodobno otvaraju i nova radna mjesta

U Gradskoj vijećnici grada Kutine  u utorak , 6. listopada, održano je javno predstavljanje projekta „Osnažimo obitelj ovisnih članova“ koji provodi Udruga OSI – Osoba s invaliditetom Kutina s partnerima DV Kutina i kutinskim područnim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te suradnicima Gradom Kutina i Centrom za socijalnu skrb.

P1100696

Projekt je financiran sredstvima iz  natječaja „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza III“ u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Europskog socijalnog fonda.

P1100699

 

Nakon predstavljanja projekta, otvoren je prostor novog Centra za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, „Mala sirena“.

P1100712

Predstavljanju projekata i otvorenju Centra nazočila je i potpredsjednica Vlade RH i ministrica socijalne politike i mladih, Milanka Opačić:

 

 

Koliko je važan ovaj projekt za Kutinu i osobe koje će koristiti ovaj prostor, objasnila je predsjednica Udruge OSI Kutina i predsjednica Hrvatskog saveza udruga s tjelesnim invaliditetom Jozefina Kranjčec:

 

 

Smanjenje nezaposlenosti, poboljšanje infrastrukture na području grada Kutine i podizanje socijalnih usluga, prioriteti su kutinske gradske uprave i gradonačelnika Andrije Rudića:

 

 

P1100724

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.