Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Predstavnici Torcide posjetili SOS Dječje selo i darivali mališane

Najstarija navijačka skupina u Europi proslavila 65. rođendan u Lekeniku

Najstarija navijačka skupina u Europi proslavila 65. rođendan u Lekeniku

Predstavnici Torcide, najstarije navijačke skupine u Europi, posjetili su 28. listopada SOS Dječje selo Lekenik, nekoliko sati uoči za Lekenik povijesne utakmice protiv splitskog Hajduka. Navijačku delegaciju predvođenu tajnikom Tonijem Baletićem primio je direktor SOS DSL-a Mario Čović.

U ugodnom druženju, direktor Čović upoznao je goste sa konceptom rada i načinom života u SOS Dječjem selu. Pripadnici Torcide su ukratko iznijeli svoj povijesni razvoj do 65. rođendana kojeg su obilježili na utakmici u Lekeniku. Mališane SOS Dječjeg sela razveselili su sa prigodnim ruksacima punima poklona koje su prikupili vlastitim sredstvima. Rođendanske poklone dobili su i od mališana, a posebno ih je razveselila rođendanska čestitka male Jasmine.


IMG_9890(1)


Mališani su im otpjevali „Sretan rođendan“, a potom je delegacija Torcide u pratnji direktora Čovića posjetila i jednu SOS obitelj. Na taj su način dečki iz Torcide i osobno mogli vidjeti kako živi jedna SOS obitelj. Prekrasna gesta Torcidaša koji su u Lekeniku darivani i uoči utakmice od domaćeg NK Lekenika rođendanskim poklonima.


IMG_9899


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.