Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Svečana dodjela indeksa na Metalurškom fakultetu u Sisku

Zadovoljstvo zainteresiranošću studenata za preddiplomske studije

Svečanom dodjelom indeksa studentima prve godine preddiplomskog sveučilišnog studija Metalurgija i preddiplomskog sveučilišnog stručnog izvanrednog studija Ljevarstva, započela je akademska godina 2015./2016. na Metalurškom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Smjer Metalurškog inženjerstva upisalo je 30 studenata, a smjer Industrijske ekologije njih 25, što čini punu upisnu kvotu. Za studij Ljevarstva odlučila su se 4 studenta.

Dekan, prof.dr. Ladislav Lazić  izrazio je zadovoljstvo zainteresiranošću studenata za preddiplomske studije na Metalurškom fakultetu:

 

 

Fakultet je ovo koji ima potpisane sporazume s brojnim europskim institutima:

 

 

Goran Osojnički, student Ljevarstva, o svom izboru:

 

 

Ima li nade za metalurgiju:

 

 

Goran Osojnički je uputio i poruku mladima:

 

 

Goran Vrhovac, tehničar brodostrojarstva iz Rijeke upisao je metalurgiju, kaže, jer je usko vezana uz program škole koju je završio u Bakru. Otkrio je gdje želi raditi po završetku studija:

 

 

Brucoše su sa svim izazovima koje nosi studentski život upoznali, osim dekana Lazića, prodekanica za nastavu docentica Anita Begić Hadžipašić i prodekanica za znanost i financije docentica Zdenka Zovko Brodarac. Predstavljen je i rad Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu – SRCE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.