Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Uspješan nastup sisačkih Topstepovaca u Samoboru

Nastupilo je sedam plesnih parova od kategorije mlađih osnovaca do kategorije odraslih

Nastupilo je sedam plesnih parova od kategorije mlađih osnovaca do kategorije odraslih

Športski plesni klub TOP STEP iz Siska nastupio je na bodovnom turniru 17. listopada u Samoboru.

„Športski plesni klub Samobor je već tradicionalno organizirao kvalitetan turnir kojem posebnu čar daje prekrasan grad Samobor.“ – poručuju Topstepovci

TOP STEP je predstavljalo sedam plesnih parova od kategorije mlađih osnovaca do kategorije odraslih. Najbrojniji su bili Topstepovci u najmlađoj starosnoj kategoriji.


12141557_659230467547762_3370542748041949391_n


Na svom su prvom turniru nastupili Dominik Terzić i Eva Šprišić. Oni su pokazali kako plešu engleski valcer i cha-cha-cha u i osvojili dvije srebrne medalje. Rok Markulin i Zara Ivičinec na svom su drugom turniru u istoj kategoriji osvojili dvije zlatne medalje i već na sljedećem natjecanju plešu u D2 kvalitativnoj kategoriji. U toj su kategoriji, D2, nastupili Damjan Benko i Marta Šprišić te u Sisak donijeli dvije srebrne medalje. Nešto malo stariji, osnovci, Dorian Fajferić i Nika Ivičinec, također su osvojili dvije srebrne medalje, ali u D3 kategoriji.

Mlađu mladež od 13 do 15 godina predstavljali su u basic C programu, koji uključuje svih 10 plesova, Luka Tominac i Noa Milković i osvojili dvije zlatne medalje. U istoj starosnoj kategoriji, ali u Open programu B, nastupili su Luka Peleš i Lara Uzelac.
Luka i Lara su osvojili brončanu medalju u standardnim plesovima i srebrnu medalju u latino – američkim plesovima.

Na kraju, nastupili su Marko Šapina i Anja Alispahić u kategoriji odrasli C u standardnim plesovima i kući donijeli zlatnu medalju. Oni će od sljedećeg natjecanja predstavljati Top Step u Open B programu standardnih i latino-američkih plesova. Njihovi treneri, Marijeta Rimay i Filip Debelec, zadovoljni su prikazanim napretkom.

Sljedeća natjecanja su u Sloveniji, a zatim 7. studenog plesne parove ugošćuje grad Virovitica.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.