Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Župan Žinić odbacio optužbe o razbacivanju novcem građana putovanjem u Pariz

Troškovi puta iznose 18 tisuća kuna

Troškovi puta iznose 18 tisuća kuna

Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić odgovorio je na optužbe HSP-ovca Peje Trgovčevića o neodgovornom raspolaganju sredstvima poreznih obveznika prilikom organizacije turističkog predstavljanja ponude Sisačko- moslavačke županije u Parizu.

Podsjetimo, u organizaciji Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije, 8.listopada u Parizu, u prostoru Veleposlanstva RH, turističkim agencijama i predstavnicima medija predstavljena je ponuda Turističkog Klastera Središnje Hrvatske. U sklopu prezentacije sedam županija, ponuda Sisačko- moslavačke županije koncentrirala se na predstavljanje Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje i Lječilišta Topusko.

Županijski vijećnik Pejo Trgovčević na konferenciji za medije optužio je župana Žinića za rastrošnost i neodgovorno trošenje novaca poreznih obveznika Sisačko- moslavačke županije:

 

 

„Iz županijske uprave išli smo dožupanica Anita Sinjeri Ibrišević i ja te još dva službenika. Na putu je bilo još troje ljudi- tri iz Lonjskog Polja i dvije osobe iz Lječilišta Topusko“, odbacio je optužbe župan Žinić:

 

 

Priče koje šire određeni vijećnici, tvrdi župan, potpuno su neutemeljene i netočne:

 

 

Žinić je zadovoljan rezultatima posjeta:

 

 

Natojali smo na troškovima putovanja maksimalno uštedjeti, a od Hrvatske turističke zajednice čak ćemo dobiti i određena povratna sredstva, zaključio je župan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.