Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Drugo mjesto hostelu Eklata u Zaostrogu

Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku

Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku

U sklopu ovogodišnje akcije ”Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2015.” u kojoj se nagrađuju najbolji hoteli, hosteli, marine, kampovi, čarter-tvrtke, turističke agencije i obiteljski smještaj, hostelu Eklata u Zaostrogu pripalo je drugo mjesto u kategoriji najboljeg hostela u Hrvatskoj.

Prateći svjetske trendove te udovoljavajući jasnim zahtjevima struke hostel Eklata udovoljio je vrlo strogom načinu ocjenjivanja takvih objekata za 2015. godinu. Ocijenjivanje je obavljeno od strane Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije metodom benchmarkinga, odnosno standardnog procesa usporedbe operacija, proizvoda i usluga s onim najboljima te provjerom kvalitete usluge i objekta od strane neovisne „Mystery Shopping“ agencije.

e

Hostel Eklata, jedan od najvećih u Splitsko-dalmatinskoj županiji, specijalizirani je hostel za djecu i mlade i nalazi se u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri.  Smješten je na centralom dijelu šljunkovite plaže uz samo more s kapacitetom od 140 kreveta.  Uz standardne ugostiteljske sadržaje restorana i caffe-bara raspolaže sa vlastitim sportskim igralištem, multifunkcionalnom salom, malom trgovinom, velikim maslinikom i mediteranskom hortikulturom te nizom besplatnih sadržaja kao što su kajaci, kanui, bicikle, role, streličarstvo, pikado, stolni tenis…  Osim samog objekta na lokaciji se nalazi i profesionalni animacijski tim agencije Eklata zbog kojeg se boravak u hostelu Eklata ne zaboravlja. Tim je to mladih ljudi educiranih u „Eklatinoj“ školi animacije, obučen i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih sigurnosnih te sportsko zabavnih animacijskih zadataka i programa.   Uz prateće sadržaje hostel je  prikladan gostima svih uzrasta, a posebno grupama  djece i mladih, sportskim klubovima te obiteljima s djecom.

e2

Hostel Eklata Siščanima je poznatiji kao bivše sisačko odmaralište koje je izdano u zakup Eklati 2008. godine, ali u kojem još uvijek svake godine boravi više stotina malih Siščana.

Ova nagrada je veliko priznanje splitskoj tvrtci Eklata koja svojim dugogodišnjim radom značajno doprinosi razvoju turizma djece i mladih u Hrvatskoj. Više informacija o hostelu Eklata možete pogledati na webu www.hosteleklata.com.

P1120012

Razgovor sa Juricom Glavinom, voditeljem Eclata d.o.o. Putničke agencije iz Splita poslušajte u našem programu u petak, 27. studenog od 14,30 sati.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.