Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Humane zvijezde Hrvatske za Dječji vrtić Kutina

Humane zvijezde i selekcija Grada Kutine odigrali humanitarnu nogometnu utakmicu

Humane zvijezde i selekcija Grada Kutine odigrali humanitarnu nogometnu utakmicu

Humane zvijezde Hrvatske i selekcija Grada Kutine 29. listopada u Sportskom centru Kutina odigrali su humanitarnu nogometnu utakmicu za nabavu opreme za potrebe logopeda u Dječjem vrtiću Kutina.

U akciji su sudjelovali bivši sportaši, nogometaši te estradne zvijede koji se bave i humanitarnim radom. Cilj zajedničkog projekta Humanih zvijezda i Grada Kutine je nabava opreme za potrebe logopeda u Kutini.

„Nadam se da ćemo uz ovu humanitarnu akciju uspjeti pomoći nabavci opreme potrebne za stručan rad s djecom» – rekao je gradonačelnik Andrija Rudić.

Velik broj djece u Kutini ima potrebe za logopedom, te je iz proračuna Grada osigurano 80 tisuća kn za zapošljavanje logopeda. Humane zvijezde Hrvatske udruga je koja se sama financira, a okuplja poznate hrvatske sportaše, glumce i estradne zvijezde koji na ovaj način daju svoj humani doprinos zajednici. Kapetan im je Goran Vlaović koji je trenutno u Čileu.

„Humane zvijezde Hrvatske već 13 godina sudjeluju u humanitarnim akcijama koje su isključivo namijenjene djeci s potrebama i razvoju i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Ovo je 90. akcija a dosad je prikupljeno 6,5 mln kn za djecu s potrebama u razvoju» – rekao je Branko Tušek, predsjednik udruge

Utakmice je završila rezultatom 5 : 3 za Humane zvijezde, a pobjednici smo svi zajedno i humanost! – poručile su Humane zvijezde.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.