Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Mala škola u Maloj kući

Projekt Mala kuća-Velika pomoć 3 trajat će do 31.8.2016.

Projekt Mala kuća-Velika pomoć 3 trajat će do 31.8.2016.

Treću školsku godinu za redom u Udruzi osoba s invaliditetom provodi se projekt Mala kuća-Velika pomoć koji svojim sadržajima doprinosi izvaninstitucionalnom odgoju i obrazovanju djece i mladih s razvojnim teškoćama, a najznačajnije projektne aktivnosti su program Male škole i pomoći u učenju, te sat Domaćinstva i programi za poticanje volonterizma kod mladih.

Od početka mjeseca studenog u sklopu projekta zaposlena je Selma Buljubašić, dipl. učiteljica koja će tijekom 10 mjeseci do 31. kolovoza 2016. U prostorima Male kuće u Petrinji provoditi program Male škole i pomoći u učenju te kreativne radionice i igraonice za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Program Male škole počinje u ponedjeljak, 9.studenoga 2015. godine,  a uključivat će grupni i individualni rad s 20-ero djece s teškoćama u razvoju s područja gradova Petrinje, Siska i Hrvatske Kostajnice.

Provođenje programa Male škole financira se u sklopu projektnih aktivnosti iz Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruge u području izvaninsititucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2015./2016. iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Partneri u projektu su petrinjske Osnovne škole Mato Lovrak i Dragutin Tadijanović, tvrtka Novi život s Dašom Poredoš Lavor te posebno Odjel za učenike s teškoćama razvoju OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja za čije je učenike, osim Domaćinstva, kroz projekt isfinancirana i terenska nastava koja uključuje nekoliko posjeta muzejima, vrtovima i kazališnim predstavama u Zagreb i Krapinu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijedan 140.000,00 kn projekt Mala kuća-Velika pomoć 3 počeo je početkom studenoga 2015. godine i trajat će do 31.kolovoza 2016. Godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.