Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Opća opasnost potpisala novi ekskluzivni ugovor s Croatia recordsom!

Ugovor jamči novu petogodišnju suradnju te zasigurno i veliki broj novih hitova

Ugovor jamči novu petogodišnju suradnju te zasigurno i veliki broj novih hitova

Najbolji domaći rock bend, Opća Opasnost, u utorak, 24. studenog je potpisao novi ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom! Ugovor jamči novu petogodišnju suradnju te zasigurno i veliki broj novih hitova. Službeno potpisivanje u prostorijama Croatia Recordsa proteklo je u veseloj i zadovoljnoj atmosferi.

Pjevač Opće Opasnosti Pero Galić komentirao je potpisivanje novog ugovora: “Opća Opasnost se odmah vraća nazad u Županju i ponovno krećemo s probama. Čekaju nas novi tekstovi, nova glazba i nove pjesme. Potpisali smo ugovor na pet godina, što znači da nam netko sigurno vjeruje“, rekao je.


noname(1)


Mi smo Slavonci, mi opraštamo, ali ne zaboravljamo. Mi ćemo oprostiti ako u tom ugovoru ne piše nekakva riječ, zarez, nula, slovo, ali nećemo zaboraviti da je nakon naše pauze baš Croatia Records bila ta koja je prepoznala da možemo raditi i dalje, što se pokazalo s albumom „Vrati se na svjetlo“. To je bitna stvar, diskograf nam je omogućio da se pojavimo ponovno na sceni“, istaknuo je Slaven Živanović Žiža.

Pet godina je neki period u kojem se može ozbiljno raditi. Ova dosadašnja suradnja s Općom Opasnosti pokazala je da je bend isplivao u prvi plan hrvatske rock scene, ali i šire, te je ovo samo potvrda da ćemo s njima i dalje dobro surađivati“, dodao je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac.

U lipnju prošle godine, Opća Opasnost je objavila album “Rocker… to sam ja“, nakon čega nastavlja nizati uspjeh za uspjehom. Bend je ove godine nastupao na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Klaun”, bili su nominirani za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album rock glazbe, te su nastupili na CMC festivalu s hitom “Za svaku tvoju suzu”.

Nedavno je objavljen i dvostruki album u ediciji “The Ultimate Collection” koji obuhvaća njihove najveće hitove “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam” (Porin za Hit godine 2013.), “Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Opća Opasnost”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Ruski rulet”, “Nebo”, “Doktore”, “Srce zna””Preživio sam”, “Tragovi”, “Nenapisana stranica”, te aktualni singl “Za svaku tvoju suzu” i druge.

CD “The Ultimate Collection” Opće Opasnosti po cijeni od 99 kuna možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa i na ostalim prodajnim mjestima.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.