Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Otvoreno prvenstvo grada Siska u plivanju

Natjecanje će se održati u četvrtak, 19. studenog s početkom u 18.00 sati

ŠRC Sisak organizira u četvrtak, 19. studenog 2015. godine, plivačko natjecanje za poduzeća, tvrtke, udruge i druge organizacije na području Sisačko-moslavačke županije na gradskom bazenu u Sisku u 18 sati.

Kao i uvijek, ovakva športsko-rekreacijska natjecanja nisu namijenjena postizanju nekih velikih rezultata, nego su športsko druženje. Jednostavno rečeno, na natjecanju se razvija osjećaj za pripradnost nekoj grupi, ekipi i razvija natjecateljski duh, koji ima za cilj rasterećenje svakog pojedinca od svakodnevnih fizičkih i psihičkih stresova, koji su danas jedan od glavnih uzroka smrti, uz poremaćaj žilnog i respiratornog sistema, na koje također utječu razni stresovi života.

Natjecanje će se održati u tri plivačke discipline i to:

– 25 m kraul
– 25 m prsno
– štafeta 4 x 25 m slobodno (mogu sudjelovati svi natjecatelji)
– Konačnu prijavu svako poduzeće, tvrtka, ustanova ili udruga treba dostaviti dva dana prije natjecanja na priloženom obrascu koji će dobiti uz poziv.
– Štafete se formiraju u pauzi od 10 min iza pojedinačnog natjecanja i prijavljuju na obrascima koje će dobiti prije ili u pauzi natjecanja.
– Natjecanje će se održati po pravilima Hrvatskog plivačkog saveza.
– Svaki natjecatelj može nastupiti u svim plivačkim disciplinama.
– Prvih troje natjecatelja u svakoj plivačkoj disciplini koji ostvare najbolji rezultat dobit će priznanje u obliku medalje. Na temelju ukupnog broja osvojenih bodova u svim plivačkim disciplinama i kategorijama nagrade – pehare će primiti i tri poduzeća, tvrtke, ustanove ili udruge (ekipe).
– Broj ekipa i pojedinaca može biti neograničen po svakom poduzeću, tvrtki, ustanovi ili udruzi, a samo najbolji dobivaju bodove za ekipni plasman.
– Nastupiti ne mogu registrirani plivači i vaterpolisti.
Plasman pojedinaca u svakoj plivačkoj disciplini kao i štafetnom natjecanju odredit će se na temelju skupljenih bodova. Plasmani će se bodovati na sljedeći način:

U pojedinačnoj konkurenciji: Boduju se prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji na sljedeći način:

1. mjesto 7 bodova
2. mjesto 5 bodova
3. mjesto 3 boda

U štafetnom natjecanju: bodove u štafetnom natjecanju dobivaju 3 najbolje plasiranih ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji:

1. osvojeno mjesto 7 bodova
2. osvojeno mjesto 5 bodova
3. osvojeno mjesto 3 boda

Sva poduzeća, tvrtke, ustanove i udruge koje sudjeluju s više ekipa, a nisu u poretku zauzeli jedno od prva tri mjesta dobivaju dodatni bod.

Natjecanje će se održati u četvrtak, 19. studenog 2015. godine s početkom u 18.00 sati.

Predprijave telefonom na broj:
044 543 048 ili na mob. 099 602 1602 (gosp. Rukljač) do 18. studenog 2015.godine.

Pismene prijave dostaviti prema ovom pozivu na dostavljenom obrascu Prijava na adresu:

ŠPORTSKO-REKREACIJSKI CENTAR SISAK, Trg grada Heidenheima 1 (recepcija bazena), na fax 547 022 ili mail adresu src.rukljac@gmail.com


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.