Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Severina i Goran Karan snimili u Splitu spot za duet “Sta je svit”

‘Sta je svit’ je najavna pjesma mjuzikla ‘Naša bila štorija’

'Sta je svit' je najavna pjesma mjuzikla 'Naša bila štorija'

Na splitskim Prokurativama, kod crkve Sv. Duje i u Muzeju Grada Splita, Severina i Goran Karan snimili su spot za duet ‘Sta je svit’, najavnu pjesmu mjuzikla ‘Naša bila štorija’ koji publika s nestrpljenjem iščekuje.

‘Sta je svit’ balada je koju potpisuju Goran Karan i Nenad Ninčević, a predstavlja dijalog likova iz mjuzikla – Ane Carić koju će odigrati Severina i Duje Duplančića, Karanovog lika. Zbog stare svađe dviju obitelji, Anin otac ne želi ni čuti za Duju, no mladi se bore protiv grubih okolnosti koje su ih snašle jer, kako kaže moto mjuzikla – Sve ča jubav složi, nije grij.

Karan je rekao kako je prezadovoljan suradnjom sa Severinom te najavio premijeru mjuzikla.

– Severina je izvođačica na svjetskom nivou, sve je pjesme pogodila baš kako treba. S mjuziklom smo ušli u fazu iz koje nema natrag i to me iznimno veseli jer smo sve bliže cilju. Premijera će svakako biti u Splitu sljedećeg ljeta, rekao je Karan.


unnamed(1)


Samo snimanje spota, u režiji Darka Drinovca, nije moglo proći nezapaženo, pa su prolaznici vadili mobitele i fotografirali Severinu i Karana. Najoduševljeniji su bili oni najmlađi, a Severina je rado uzela kratki predah od snimanja da se slika s djecom.

Na lokaciji su ih obišli kolege Tedi Spalato i Giuliano koji će također zaigrati u mjuziklu kao barba Luka i Linac, ali im se i pridružiti na snimanju sljedećeg spota. Uskoro se, naime, planira i snimanje spota za sljedeću pjesmu iz mjuzikla ‘Manta me ljubav’ koju su otpjevali svi glumci zajedno – Severina, Karan, Giuliano, Tedi, Danijela Martinović, Stefan Kokoškov, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić Šiškov…

Svih 16 pjesama iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ potpisuju Goran Karan i Nenad Ninčević, a uskoro će sve biti objavljene na albumu u izdanju diskografske kuće Scardona.


Foto: Jelena Balić


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.