Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Sinovi ravnice predstavili novi album „Ljubavnici“

Boris Đurđević autor je glazbe i svih aranžmana na albumu

Boris Đurđević autor je glazbe i svih aranžmana na albumu

U subotu, 14. studenog u centru grada Zagreba u “Novoj ploči”, Sinovi ravnice predstavili su svoj novi album „Ljubavnici“. Uvijek dobro raspoloženi, Sinovi ravnice uzeli su u ruke svoje instrumente i uživo zasvirali neke od svojih najboljih hitova.

Tako su centrom odjekivali zvuci tamburice u pjesmama „Dođi u Vinkovce“, te njihovog aktualnog singla „Malo da, malo ne“. Čestitke povodom izlaska novog albuma došao im je dati kolega i prijatelj Boris Đurđević koji je autor glazbe i svih aranžmana na albumu, te Valerija Đurđević, autorica svih tekstova.


bandic-press


Da dečki zaista uživo zvuče fantastično, uvjerio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je također prisustvovao promociji.

Izuzetno ponosan na izlazak novog albuma bio je i Igor Rojka koji je rekao: „Neopisivo mi je zadovoljstvo nakon 2 godine napokon imati album u rukama. Ponosni smo na ovaj nosač zvuka ponajviše jer je on ogledalo našeg napornog rada i truda. Ujedno to je i veliki poklon našoj publici koja prati naš rad i uvijek je uz nas.“


Sinovi_Ravnice-book_16-1


Na novom albumu „Ljubavnici“ nalazi se 14 pjesama, a naslovna pjesma albuma koju su snimili s Colonijom na Youtube-u broji 2 i pol milijuna pregleda i jedna je od njihovih omiljenih. Pjesme „Žena boginja“, „Nisam loš“, „Robija“, „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce“ također se nalaze na albumu i već su svima dobro znane i uvijek rado slušane.

U pjesmi „Opatice“, Sinovi ravnice spojili su neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure, a u pjesmi im se pridružio Goran Navojec. Izlazak albuma uvertira je u veliki koncert koji Sinovi ravnice s kolegama Slavonia bandom i Mejašima spremaju 18.3. u Domu spotova na prvom Kirbaju godine. Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.