Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Youth Job Clubs

Počinje prvi ciklus besplatnog treninga za nezaposlene

Počinje prvi ciklus besplatnog treninga za nezaposlene

Centar Sirius s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak, Rehabilitacijskim centrom za stres i traumu Zagreb, PRONI – Centrom za socijalno podučavanje i Udrugom Lutum iz Gline provodi projekt Youth Job Clubs kojem je cilj povećati zapošljivost nezaposlenih mladih u Sisačko – moslavačkoj županiji.

12278677_560328494124914_424444484999100125_n (1)

U sklopu projekta otvorena su dva Kluba za zapošljavanje, jedan u Glini i jedan u Sisku.

Klub za zapošljavanje mladih je mjesto koje nudi stručnu podršku kroz edukativne treninge, savjetovanje, informiranje i podršku mladim nezaposlenim osobama, mjesto poticajne i pozitivne atmosfere. U klub se mogu uključiti sve mlade osobe koje imaju želju dobiti podršku u procesu traženja posla.

Rad kluba je organiziran kroz cikluse treninga na kojima se u grupi na interaktivan način prolazi kroz teme značajne za aktivno traženje posla. Polaznici kluba imaju priliku osvijestiti svoje potencijale ili pak ograničenja koja si sami postavljaju. Također, opremaju se važnim alatima u procesu traženja posla (npr. cv i molba za posao), vještinama (npr. poslovna komunikacija, ponašanje na intervjuu) i relevantnim informacijama o tržištu rada.

Rad kluba nadzire i vodi voditelj kluba koji članovima kluba stoji na raspolaganju u radno vrijeme. Osim podrške u vidu voditelja kluba, članovima su na raspolaganju i ostali resursi poput mogućnosti korištenja računala, pristupa internetu, printanja, kopiranja i sl.

Prvi ciklus besplatnog treninga u Sisku započinje 30.11.2015. u 10h u prosotrijama INFO CENTRA ZA MLADE  SISAK – Park Perivoj Viktorovac (Šumica).

Pozivamo sve nezaposlene mlade osobe da se prijave na trening na e-mail adrese: ana@rctzg.hrsisak@proni.hr

ili pozivom na: 044/880 826

Više informacija možete pronaći na  Facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/youthjobclubs


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.