Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

5 jednostavnih ideja kako ukrasiti dom za Božić!

Jednostavni i jeftini ukrasi koje, uz malo truda i mašte, možete napraviti i sami u vlastitom domu.

Jednostavni i jeftini ukrasi koje, uz malo truda i mašte, možete napraviti i sami u vlastitom domu.

Ako nemate vremena i ideja za osmišljavanje kreativnih dekoracija, tu smo mi da vas malo inspiriramo i podsjetimo na čari koje ovo doba donosi. Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih ideja kako ukrasiti dom za blagdane. Riječ je o vrlo jednostavnim i jeftinim ukrasima koje, uz malo truda i mašte, možete napraviti i sami u vlastitom domu.

Kad je o božićnom ukrašavanju riječ, ne možete pogriješiti. Samo dajte mašti na volju i uživajte. Neka slike govore i posluže vam kao neiscrpni izvor zanimljivih i inspirirajućih ideja

1. Započnite s ulazom 

Dočekajte goste uz božićnu čaroliju. Na vrata objesite vijenac koji možete nabaviti po vrlo niskim cijenama, a možete ga izraditi sami od grana, malo zelenila i lišća. Dodaje malo šljokica i ukrasa i imate savršen božićni vijenac.

 

Crveno-zlatni-vijenac-za-vrata

 

2. Objesite vesele čestitke 

Za stvaranje dodatnog božićnog ugođaja sakupite sve božićne čestitke, objesite ih na konac ili vrpcu i  objesite ih po zidu, iznad kamina ili negdje drugdje u kući.
ribbon-christmas-card-display

 

3. Božićne lampice 

Božićnim lampicama možete ukrasiti prozor, namještaj ili drvce. Postoji nešto uistinu posebno u svjetlosti kojom obasjavaju hladne zimske večeri.

 

1323049553572934

 

 

4. Mirisi

Za stvaranje dodatnog božićnog ugođaja nabavite eterično ulje cimeta, vanilije ili naranče. U istu svrhu mogu poslužiti i mirisni štapići koje možete nabaviti u drogerijama po vrlo pristupačnim cijenama. Ispecite božićne kolače i dopustite da se predivni mirisi šire kućom.

 

1593926-bigthumbnail

 

5. Adventski vijenac

Budite originalni i maštoviti i sami napravite svoj vijenac. Ne morate puno komplicirati, dovoljno vam je nekoliko prirodnih elemenata i svijeće. Zašto bi kupovali vijenac kada sami možete napraviti puno ljepši i jeftiniji?

 

ovo-su-bozicni-rucni-radovi-nasih-citatelja.saljite-fotke-i-dalje-20121130113813-1999

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.