Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

KKK “Moslavina” uspješan na Božićnom turniru u Zagrebu

Kutinski borci osvojili su jedno prvo mjesto, dva druga i sedam trećih mjesta

Kutinski borci osvojili su jedno prvo mjesto, dva druga i sedam trećih mjesta

U organizaciji Kyokushin karate kluba Maksimir – Elka u Zagrebu je održan tradicionalni „ELKA Božićni Kyokushin pehar“. Na natjecanju je nastupilo više od 100 natjecatelja iz Mađarske i Hrvatske, podijeljenih u 20 težinskih kategorija.

Kyokushin karate klub “Moslavina” na ovom je natjecanju nastupio sa 4 natjecateljice i 8 natjecatelja. Kutinski borci osvojili su jedno prvo mjesto, dva druga i sedam trećih mjesta.

Prvo mjesto osvojila je:

KATJA TUŠEK  u kategoriji „Mlađe limačice – laka”. Prikazala je odlične borbe i izvrsnu tehniku. Vidljiv je veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu, a to se najbolje očituje u tome što je s lakoćom svladala prošlogodišnju prvakinju Hrvatske.

Drugo mjesto osvojio je:

MATIJA ANTOLOVIĆ u kategoriji „Kadeti – srednja“. Standardno dobar nastup i izvrsna tehnika. S lakoćom došao do finala, no nažalost u finalu je tijesno izgubio od mađarskog natjecatelja.

Treća mjesta osvojili su:

ZINKA TUŠEK u kategoriji „Mlađe limačice – laka“. Vidljiv napredak u odnosu na prethodna natjecanja. Pokazala borbenost, no nažalost u četvrtfinalu je izgubila od iskusnije protivnice.

SVEN KAROLJ u kategoriji „Mlađi limači – laka“. Zbog nedostatka iskustva izgubio u četvrtfinalu. S iskustvom doći će i sve bolji rezultati, jer već sada pokazuje izvrstan potencijal.

MISLAV BOBOVAC u kategoriji „Limači teška“. Mislav je prikazao nekoliko izuzetno dobrih borbi u kojima su odlučivale nijanse. Pokazao je izuzetnu borbenost i srčanost u borbi s 30 kilograma težim protivnikom i zbog toga osvojio pehar za najbolji borbeni duh.

TEA JARAM u kategoriji „Mlađe kadetkinje – teška“. Pokazano izvrsno tehničko znanje i borbenost, no nedostatak iskustva rezultirao je samo trećim mjestom. Postoji prostor za napredak i u budućnosti se očekuju još bolji rezultati.

LUKA KEPE I FILIP BOLJEŠIĆ u kategoriji „Kadeti – srednja“. Luka je pokazao izvrsnu tehniku i srčanost, te je u polufinalu tijesno izgubio od kasnijeg pobjednika kategorije. Filip je također bio izvrstan, no na putu k sjajnijem odličju spriječila ga je lakša ozljeda.

SVEN SOBOTA – u kategoriji „Kadeti – teška“. Prikazao je odlične borbe i borbeni duh u svom prvom nastupu bez zaštitne opreme. S obzirom da je Sven u svojoj kategoriji bio uvjerljivo najlakši, rezultat je izvrstan.

JANA PRUGOVEČKI, FRAN JARAM I DAVID TOMIĆ u svojim kategorijama nažalost nisu uspjeli doći do medalja. Pokazali su veliki tehnički napredak u odnosu na prethodna natjecanja. No, što je još važnije postoji velik potencijal i prostor za napredak i njihovo vrijeme će brzo doći.

U Kyokukshin karate klubu Moslavina zadovoljni su ostvarenim uspjesima svojih natjecatelja.

„Konkurencija je bila jaka i nije bilo jednostavno doći do odličja. Puno smo radili, ostvaren je napredak no postoji još veliki potencijal za razvoj. Imamo natjecatelje motivirane za rad i sigurni smo kako ćemo ubuduće ostvarivati sve bolje i bolje rezultate.“, poručili su kutinski borci KKK Moslavina.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.