Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Marijana Petir: Prva godina u Europskom parlamentu

Borba za hrvatske poljoprivrednike i ruralni razvoj

Borba za hrvatske poljoprivrednike i ruralni razvoj

Zastupnica u EU parlamentu Marijana Petir održala je u subotu, 19. prosinca prijam za novinare  i svoje stranačke kolege  s područja naše županije kako bi se zahvalila na suradnji u godini koja je na izmaku te napravila presjek svoje prve godine u Europskom parlamentu.

 

P1120518

epp

Zadovoljna je jer je zajedno sa svojim kolegama iz Europske pučke stranke uspjela utjecati na komisiju da donese odluku o obeštećenju poljoprivrednih proizvođača  koji su bili ugroženi ruskim embargom.

 

P1120512

Borba za hrvatske poljoprivrednike i ruralni razvoj , besplatni i zdravi obroci za hrvatske školarceinicijativa za uspostavu regije Alpe-Adria slob  dne od GMO-a očuvanje i zaštita okoliša, potrošača i zdravlja građana samo su dio aktivnosti i programa zastupnice Petir. u Europi, ali i na susretima izvan europskih granica .Brojne su aktivnosti i u Hrvatskoj , to potvrđuje i 300 sati leta u godini dana .

Petir posebno ističe amandman o uvođenju minimalne mirovine

Dodajmo još kako će Marijana Petir na račun Zaklade Sisačke biskupije “Fra Bonifacije Ivan Pavletić”  za siromašne studente uplaćivati  mjesečno 1 500 kuna, što je u pet godina mandata iznos od 90 tisuća kuna.

Zajednička fotografija s novinarimau “Moslavačkoj priči”

novinari

Prošle godine , podsjetimo Marijana Petir  ugostila je u Bruxellesu i predstavnike medijskih kuća s područja naše županije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.