Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvorena radionica “Potencijali bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru”

Nositelj projekta je Sisačko- moslavačka županija

Nositelj projekta je Sisačko- moslavačka županija

Radionica „Potencijali bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru“ koja se organizira u okviru provedbe projekta INEMAD financiranog sredstvima Europske unije otvorena je danas u prostorijama HGK- Županijske komore Sisak. Cilje radionice je studentima, poljoprivrednicima, predstavnicima lokalne vlasti, kreatorima politike i zainteresiranoj javnosti predstaviti raznovrsne teme vezane uz bioplinski i poljoprivredni sektor, među ostalim i kalkulator za izračun bioplinskog potencijala postojećih resursa na poljoprivrednom gospodarstvu.

Sisačko- moslavačka županija od 2012. godine s partnerima iz 8 europskih zemalja provodi projekt INEMAD- Poboljšano upravljanje hranjivima i energijom korištenjem anaerobne digestije. Osim u Sisku, radionice u sklopu projekta održat će se i u Virovitici te u Osijeku.

Jedna od predavačica na radionici, Ana-Marija Špicnagel:

 

 

 

P1120233

 

Kakav je uopće potencijal bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru:

 

 

 

Za poljoprivrednike i druge zainteresirane važno je istaknuti da je priručnik besplatan:

 

 

 

U ime nositelja projekta u Hrvatskoj sudionike je pozdravila zamjenica sisačko- moslavačkog župana, Anita Sinjeri Ibrišević:

 

 

 

P1120235

 

Organizator radionice, Sisačko- moslavačka županija sudionicima radionice osigurala je besplatan primjerak priručnika „Potencijal bioplinskih postrojenja u hrvatskom poljoprivrednom sektoru“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.