Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Počinje 14. Zimski malonogometni turnir “Novska 2015/2016”

NK Libertas i Grad Novska osigurali su 25.000 kn za ovogodišnji turnir

NK Libertas i Grad Novska osigurali su 25.000 kn za ovogodišnji turnir

Tradicionalni, 14. po redu Zimski malonogometni turnir u organizaciji NK Libertas Novska započinje 10. prosinca javnim izvlačenjem parova, a završava finalnom utakmicom 10. siječnja iduće 2016. godine.

Klub i sponzor, Grad Novska osigurali su 25.000 kuna za ovogodišnji turnir, a pobjednik odnosi 20.000 kuna. Predviđene su i sportske nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira, a igrat će se u kategorijama prstića, limača, mlađih pionira, seniora i veterana. Cijena ulaznice je 10 kuna, a medijski pokrovitelj je Radio Quirinus.

“Povodom priprema za organizaciju 14. Zimskog malonogometnog turnira održali smo dva radna sastanka Izvršnog odbora NK Libertasa i ustrojen je Organizacijski odbor turnira. Također je uspostavljena suradnja s Zajednicom sportskih udruga Grada Novske i Nogometnim središtem Novska kako bi svi klubovi Središta sudjelovali na ovogodišnjem turniru. Nastojat ćemo organizacijski ljestvicu postaviti visoko, kako bismo kao Klub bili uzor svim narednim sličnim turnirima. Predstoje promidžbene aktivnosti, a nadamo se velikom odazivu klubova”, rekao je predsjednik NK Libertasa Vedran Mihaljević.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.