Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Predstavnici Zaklade Viktorija u posjetu Županiji

Godišnje u Republici Hrvatskoj 180 djece oboli od zloćudne bolesti

Godišnje u Republici Hrvatskoj 180 djece oboli od zloćudne bolesti

Predstavnike Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije primio je danas župan sisačko- moslavački Ivo Žinić.

„Volio bih da svima vama možemo dati riječi utjehe da ćete zajedno s nama prebroditi  te teškoće, ali na vama je najveći teret s nadom da će vaša i naša djeca biti ponovno zdrava“, istaknuo je župan Ivo Žinić:

 

 

O

 

„Vjerujem da vam pomoć koju dobivate pridonosi lakšem podmirivanju elementarnih troškova. Želim vam poručiti da ustrajate i da nikada, bez obzira što vam se ponekad čini da se srušio cijeli svijet, ne odustanete“, apelirao je na roditelje djece župan Žinić.

Đurđica Jurić, upraviteljica Zaklade u svojoj se zahvali županu na svemu što Županija radi kako bi olakšala život roditelja i oboljele djece prisjetila djece koja su upravo zahvaljujući pomoći Županije otputovala na liječenje koje su i uspješno završila. Ipak, borba sa zloćudnom bolesti ima i tamnu stranu:

 

 

U ime roditelja djece oboljele od zloćudnih bolesti, zahvalio se Vinko Hunjek iz Daruvara, koji je posebno zahvalan na pomoći, iako nije iz Sisačko-moslavačke županije:

 

 

Zahvalama se pridružila i Tatjana Herceg-Pavlovčik

 

 

Predstavnik udruge Krijesnica, Nemanja Kantar, iznio je jedan, nimalo lijep, statistički podatak. Godišnje u Republici Hrvatskoj 180 djece oboli od zloćudne bolesti :

 

 

O

 

Na kraju ovog susreta , i župan i upraviteljica Zaklade poželjeli su mališanima i njihovim roditeljima sretne, mirne i bezbolne blagdane.

 

O

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.