Ostalo

Spektakularno predstavljanje novog albuma grupe BUĐENJE

Zagrebački pop rock bend Buđenje predstavio album “Ljubav nema pravila”

Zagrebački pop rock bend Buđenje predstavio album "Ljubav nema pravila"

U maniri glamuroznih hollywoodskih partyja zagrebački je pop rock bend Buđenje u srijedu, 9. prosinca, predstavio svoj aktualni album pod nazivom ‘Ljubav nema pravila’.

Ovo ekskluzivno događanje održano je u Basta Baru, a sam nastup benda praćen live streamingom putem YouTube kanala počeo je u 20 sati i 45 minuta.

Koncertno predstavljanje obogatio je Quartet Prelude, a raspoloženim glazbenicima, koji su odličnom svirkom oduševili brojne posjetitelje, pridružio se i legendarni Neno Belan u izvedbi pjesme ‘Sve da hoću’, dok se pop diva Vanna bendu priključila u pjesmi ‘Zajedno’.

Nakon tri godine predanog rada na ovom albumu možemo reći da nam se ostvario san i zahvaljujući poslovično dobroj suradnji s Croatia Recordsom danas imamo jedno sjajno glazbeno izdanje”, rekao je Darko Bakić, frontmen Buđenja.

Osim na pozornici, zvijezde hrvatske estrade bile su prisutne i u publici, pa su članovima Buđenja na odlično obavljenom poslu čestitali Hus i Brk iz Parnog Valjka, Tomo in der Mühlen, Vatra, Pavel, Denis Dumančić, Bang Bang, Ante Cash i mnogi drugi.



 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version