Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Tvrka Palavra, prvi investitor u Poslovnoj zoni Mošćenica – Poljana

Potpisan ugovor o kupnji zemljišta

Potpisan ugovor o kupnji zemljišta

U Petrinji je danas potpisan ugovor s tvrtkom „Palavra“ d.o.o o prodaji zemljišta u Poslovnoj zoni Mošćenica – Poljana.

Prvi je ovo ugovor o prodaji zemljišta u Poslovnoj zoni Mošćenica  – Poljana, a tvrtka „Palavra“, kupila je 35.000 kvadratnih metara zemljišta na kojem planira investirati deset milijuna eura i zaposliti sto ljudi.

Ugovor su u Maloj gradskoj vijećnici Grada Petrinje potpisali gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović i vlasnik tvrtke, Predrag Palavra.

 

PALAVRA 3

 

Podsjetivši što je sve prethodilo današnjem potpisivanju ugovora, gradonačelnik Dumbović kazao je kako je ovo važan trenutak ne samo za grad Petrinju nego i cijelu regiju.

 

 

Nazvavši potpisivanje ovog ugovora lijepim poklonom za Petrinju u predblagdansko vrijeme, Dumbović je investitoru poručio kako će mu Grad Petrinja nastojati biti partner, a nada se da će za ovakve projekte sluha imati i Država:

 

 

Predrag Palavra, vlasnik tvrtke Palavra za proizvodnju furnira, čije je sjedište u Novoj Bili u BiH istaknuo je kako njegova tvrtka nije nova u ovom poslu:

 

 

Prema Palavrinoj najavi, tvornica bi u Poslovnoj zoni Mošćenica – Poljana trebala proraditi za otprilike godinu i pol, maksimalno dvije godine.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.