Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Završni radovi na klizalištu u Novskoj

Približava se početak treće klizališne sezone

Približava se početak treće klizališne sezone

Približava se početak treće klizališne sezone u Novskoj. “Poučeni iskustvom iz protekle dvije sezone, gdje smo uvidjeli da su veliki problem vremenski uvjeti i natkrivenost, što je pokazala prošlogodišnja kišna sezona, smatramo da će natkrivenost prostora na Gradskoj tržnici biti dobro rješenje za klizalište.


1


Svi događaji vezani uz manifestaciju “Advent u Novskoj” odvijat će se na prostoru Tržnice. Novost je i mogućnost kupnje sezonske karte po cijeni od 100 kn, kojom se može koristiti neograničeno klizalište tijekom cijele sezone. Izražavam ovom prigodom svoje zadovoljstvo što su se u ovogodišnju manifastaciju uključile mnogobrojne udruge, ustanove i škole, a Novska postaje odredište u koje se dolazi ciljano, s namjerom da se predstojeći blagdani provedu u zadovoljstvu i bogatoj kulturnoj i zabavnoj ponudi na ledu”, izjavio je gradonačelnik Vlado Klasan.

U petak, 4. prosinca započele su završne pripreme vezane uz postav konstrukcije klizališta na prostoru nove Gradske tržnice, a radove obavljaju djelatnici tvrtke Velemi iz Rijeke, koji su i najmodavci klizališne podloge. Radovi se odnose na postavljanje same konstrukcije ograde i podloge, adekvatno priključenje na električnu mrežu.


4


“Slijedi dekoriranje s božićnim detaljima te postavljanje rasvjetnih stupova. Završetak radova očekujemo oko 11. prosinca i koristim priliku da pozovem sve naše sugrađane da i ovih blagdana uživaju u klizanju”, rekao je zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.