Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Fašnik u Kutini – FUK

Povorka kreće u subotu, 30. siječnja u 15 sati s Gradske tržnice

Povorka kreće u subotu, 30. siječnja u 15 sati s Gradske tržnice

Turistička zajednica grada Kutine, zajedno sa partnerima Fašničkom udrugom “Kobre” i ŠNK Lokomotiva Kutina i ove godine organizira manifestaciju “Fašnik u Kutini – FUK” koji će se održati u subotu, 30. siječnja 2016. godine.

Fašničke povorke po dvadesetprvi put oživjeti će pokladne običaje, pjesmu, ples i ludost kroz ulice grada Kutine. Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), te završne zabave na prostoru Gradske tržnice u kojem će biti organizirana ugostiteljska ponuda i glazbeni program.

Povorka kreće s Gradske tržnice u 15:00 sati, a prolazit će: Tržnom ulicom, zatim Kolodvorskom, ulicom Trg kralja Tomislava, ulicom Stjepana Radića i dalje ulicom kralja Petra Krešimira IV sve do nove Gradske tržnice, gdje će u 16:00 sati biti tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici i preuzimanje ključeva grada. I ove godine “Fašniku u Kutini” će se pridružiti skupine iz drugih gradova Hrvatske i Slovenije, te brojne dječje skupine. Nakon predstavljanja, održati će se fašnička zabava u prostoru nove Gradske tržnice uz glazbeni program.

U slučaju lošeg vremena (kiše) povorka neće prolaziti gradom, a predstavljanje će se održati na prostoru Gradske tržnice u 16 sati.


Capture2

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.