Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“Ikić-Baniček je iskoristila funkciju gradonačelnice za vlastite materijalne interese”

Predstavnici Domoljubne koalicije na razini Grada Siska održali konferenciju za medije

Predstavnici Domoljubne koalicije na razini Grada Siska održali konferenciju za medije

Predstavnici stranaka Domoljubne koalicije na razini Grada Siska održali su konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na istup gradonačelnice Siska u Saboru te na njen status vezan uz dužnost gradonačelnice.

Željko Krapljan, predsjednik GO HDZ Sisak osvrnuo se na govor Kristine Ikić Baniček na saborskoj sjednici na kojoj je potvrđena vlada:

 

 

Umjesto da je budućem premijeru postavila pitanja o konkretnim projektima koje ovaj grad nepresušno treba, ona je prikupljala jeftine političke bodove dodvoravajući se partijskom predsjedniku, naveo je Krapljan.

Za Miljenka Žamariju, predsjednika sisačkog HSLS-a skandalozna je najava da će gradonačelnica na sjednici Gradskog vijeća u četvrtak zatražiti od vijećnika da joj izglasaju mogućnost da funkciju gradonačelnice obavlja volonterski, a s tim i sve povlastice koje idu uz funkciju obnašanja mjesta gradonačelnice kao volonterke.

 

 

Gradonačelnicu, nastavio je Žamarija, masovno napuštaju najbliži suradnici te se sa takvom fluktuacijom vodećih ljudi ne mogu očekivati kvalitetni rezultati aktualne gradske vlasti:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.