Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Opća opasnost dobitnik nagrade “Music pub” za najbolji video spot 2015.

U spotu za pjesmu “Za svaku tvoju suzu” sudjelovalo je više od 150 ljudi

U spotu za pjesmu "Za svaku tvoju suzu" sudjelovalo je više od 150 ljudi

Nagradu „Music pub“ za najbolji video spot u protekloj godini dobila je grupa Opća Opasnost za ekranizaciju pjesme “Za svaku tvoju suzu”. Uz glavne glumce Doris Pinčić Rogoznicu, Tomislava Bundića i Danicu Brnjić, u spotu je sudjelovalo preko 150 ljudi. Ovaj filmski prikaz sniman je na nekoliko lokacija u Županji, a njime se htjelo dočarati život u Slavoniji 1930-ih godina.

Nismo do zadnjeg bili sigurni hoćemo li pjesmu “Za svaku tvoju suzu” uopće stavljati na album. Moram priznati da je spot jako bitan dio cijele priče. Pričom iz videa smo pokušali vratiti dio tog starog vremena u Slavoniji, samo zato da se ne zaborave neke stvari. Hvala na nagradi i na lijepim željama! Bilo je jako teško to realizirati, ali uz pomoć cijele ekipe i redatelja Marka Zeljkovića Zelje uspjeli smo iznijeti ono što smo zamislili“, istaknuo je Pero Galić, pjevač Opće Opasnosti koji je u ime benda primio nagradu.Jako mi je drago da mi je pripala ova dužnost i da mojim Slavoncima i mojem Peri i slavonskom rocku uručim ovu nagradu“, rekao je direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac.

Urednik i voditelj Zlatko Turkalj je istaknuo kako je emisija Music Pub ove godine uvela i nagradu za najbolji spot, upravo kako bi motivirala i taj dio industrije prema rastu.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.