Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Predstavnike Stožera primio savjetnik Predsjednice za gospodarstvo

O neprijateljskom preuzimanju INA-e od strane MOL-a

O neprijateljskom preuzimanju INA-e od strane MOL-a

U četvrtak, 21.siječnja 2016., nakon ponovljenog poziva za primitkom, predstavnike Stožera za obranu RNS i očuvanje radnih mjesta, u Uredu Predsjednice, primio je g. Marko Jurčić – savjetnik Predsjednice za gospodarstvo, sa svojom tajnicom, stoji u Priopćenju Stožera za obranu Rafinerije.

U razgovoru, koji je trajao nepunih sat vremena, članovi Stožera upoznali su savjetnika o aktualnoj situaciji u RNS, kao i u svim segmentima poslovanja Ine. Upozorili su na već poznate podatke kojima se dokazuje neprijateljsko preuzimanje Ine od strane MOL-a. Prezentirani su i relevantni podaci o uvozu roba iz Mađarske i Slovačke, što dokazuje da potražnja na tržištu nije pala, te rezultati o pozitivnom poslovanje hrvatskih rafinerija.

Zahtjev Stožera je išao u smjeru zajedničkog svestranačkog nacionalnog djelovanja u slučaju Ine, kao strateške nacionalne kompanije, neizmjerno važne za energetsku neovisnost RH.
Na prijedlog savjetnika Predsjednice RH, Stožer će pokrenuti inicijativu prema uredu Predsjednice, koja bi moguće u skoroj budućnosti krenula u Stožeru željenom smjeru.
Stožer za obranu RNS i očuvanje radnih mjesta

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.