Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Prezentacija Taekwondo kluba “Ogrc” učenicima Osnovne škole Novska

Novljanski klub “Ogrc” održao prezentaciju taekwondo vještina

Novljanski klub "Ogrc" održao prezentaciju taekwondo vještina

U okviru projekta “Sport” učenici 4a razreda Osnovne škole Novska s učiteljicom Ksenijom Lekić prisustvovali su prezentaciji taekwondo vještina u sportskoj dvorani Srednje škole Novska.

Prezentaciju je pripremio Taekwondo klub “Ogrc” Novska s ciljem što boljeg predstavljanja borilačkih vještina i opreme kojom se služe igrači, kako bi zainteresirali učenike za ovaj sport, za kojeg s ponosom ističu da djeluje već 14 godina u gradu Novskoj i ima niz zapaženih uspjeha.


Taekwando-04


Darko Josić, tajnik Taekwondo kluba “Ogrc” Novska predstavio je klub istaknuvši kako klub postoji od 2002. godine u Novskoj, broji oko 60-ak djece i odraslih svih uzrastnih skupina. Klub se natječe kroz turnire, kupove, prvenstva Hrvatske, te regionalna i međužupanijska prvenstva, od kojih je najpoznatije prvenstvo Slavonije i Baranje. Tajnik Josić je naglasio kako je 2014. godine klub imao 6 prvaka, 2015. godine 8 prvaka, a članica kluba Ana Gudac je obranila titulu iz 2014. godine i biti će predložena za sportsku nadu Zajednice sportskih udruga grada Novska.

„Svi ovi uspjesi rezultat su upornog rada i treniranja, a svi koji se žele okušati u taekwondo-u mogu se javiti u klub. Predsjednik kluba je Darko Bukvić, zamjenik predsjednika Ivor Stanivuković, glavni trener u klubu je prof. Ivan Mažar, a imamo i pomoćne trenere Darka Bukvića i dvojicu trenera s licencom Hrvatskog taekwondo saveza Jasmina i Mihaela Josića.“ – istaknuo je tajnik kluba Darko Josić.


Taekwando-02


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.