Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Projekt “Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti” ocijenjen uspješnim

Završni datum njegova provođenja je 25.2

Završni datum njegova provođenja je 25.2

Projekt „Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti“ privodi se svom kraju. Završni datum njegova provođenja je 25.2., a danas je održan partnerski sastanak na kojemu se ukupno 27 članova lokalnog partnerstva osvrnulo na ostvarene ciljeve projekta. Kako se moglo čuti na sastanku, nakon skoro 12 mjeseci provođenja zamišljenih aktivnosti, projekt koji je za cilj imao podizanje kapaciteta svih članova lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko- moslavačke županije može se smatrati uspješnim.

Štefica Tominović, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje- Područni ured Sisak:

 

 

Partner u projektu za čije je provođenje financijska sredstva osigurao Europski socijalni fond je Razvojna agencija SMŽ- SIMORA, dok je preostalih 27 članova u ulozi suradnika. U Zavodu očekuju nove projekte već u ovoj godini. Naravno, s krajnjim ciljem novog zapošljavanja. Toga je svjesna i zamjenica Sisačko- moslavačkog župana:

 

 

„Cilj nam mora biti da županija ostane županija sa 172 tisuće stanovnika, a ne da nam ljudi kupuju kartu u odlaznom smjeru. Zato će Sisačko- moslavačka županija nastaviti pomagati svojim stanovnicima, a ovaj projekt je jedan od načina“, naglasila je Sinjeri Ibrišević.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.