Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tihana Lazović i Igor Kovač u novom spotu Hladnog piva!

Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće

Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće

Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće – život jednog para pretočen u nešto manje od 4 minute – tako bi se mogao opisati novi spot Hladnog piva.

Nakon singlova “Vjeruj u mene” i “Firma” koji su predstavljeni po izlasku albuma „Dani zatvorenih vrata“,  te nakon fanovske pjesme i videospota “Mojoj majici”, došao je red na jednu polaganu, umirujuću, ljubavnu pjesmu Hladnog piva – „Lijepa riječ“.

Sama atmosfera pjesme pretočila se odlično u atmosferu spota, za što je zaslužna mlada i talentirana ekipa koja polako ali sigurno osvaja svijet hrvatske kinematografije – redateljica, Sonja Tarokić, te glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.Do sada, u više od 25 godina postojanja Hladnog piva, igrom slučaja, redateljsku palicu njihovih video spotova držali su muškarci, no ovaj put štafetu je hrabro preuzela Sonja Tarokić, mlada i perspektivna redateljica poznata po kratkometražnim filmovima „Kurvo!“, „Ja sam svoje posložila“, „Pametnice“  te posljednjim „Tlo pod nogama“. Sonji Tarokić bilo je ovo prvo iskustvo snimanja glazbenog video spota.


Kada me Mile nazvao bila sam zbilja presretna jer sam oduvijek htjela režirati spotove i bilo mi je bitno napraviti nešto dobro. Većina njihovih spotova oslanja se na humor ili na društvenu poruku, i oni su kao članovi benda uvijek prisutni. Ovo je sad nešto potpuno drugačije: ljubavna je pjesma, ozbiljna, spot je poput igranog filma ali bez Hladnog piva igdje u spotu.
Tihana Lazović i Igor Kovač jedni su od najperspektivnijih i nagrađivanijih glumaca u Hrvatskoj, a također nemaju iskustva s glazbenim video spotovima pa smo zato svi zajedno bili jako entuzijastični.
Mislim da je ovo pjesma koja će se dugo vrtiti i pamtiti. Netipična je za Hladno Pivo, a svejedno jako dobro „sjeda“. –
opisala je Sonja.


Lijepa riječ spada u one malo netipične pjesme Hladnog piva, mogli bi je okarakterizirati kao baladu o dvoje dosta temperamentnih ljudi . Htjeli smo radit s novim licima iz filmskog svijeta pa je odluka pala na Sonju Tarokić, koja je onda za glavne uloge predložila Tihanu Lazović i Igora Kovača, što nam je zazvučalo kao smislena cjelina.
Mislim da je Sonja napravila jako strastven i vrlo emotivan spot u kojem će se naći mnogi koji su se nekad onako pošteno posvađali s partnerom, dakle, pretpostavljam, skoro svi koji su ikada bili u ljubavnoj vezi. –
rekao je Mile.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.