Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Body building klub “Sisak” za Tržnicu dobrote!

Prikupljene potrepštine namijenjene su udruzi Moj grad Sisak

Prikupljene potrepštine namijenjene su udruzi Moj grad Sisak

I ove subote, posljednje u mjesecu, na tržnici Kontroba u Sisku održana je Tržnica dobrote, humanitarna akcija tijekom koje građani mogu donirati prehrambene ili higijenske potrepštine socijalno ugroženim građanima. Pokrenuta prošle godine, sada već tradicionalna akcija, naišla je na odličan prijam kod građana. Siščani su ljudi velikog srca i rado pomažu potrebitima. U to se uvjerila i Adelina Ivković, direktorica Gradske tržnice Sisak:

 

 

Na svakoj Tržnici dobrote sudjeluje određena udruga, sportski klub ili ustanova čiji članovi sudjeluju u prikupljanju potrepština. Ove subote akciji su se pridružili članovi Body building kluba Sisak. Na koji način, otkriva Nermin Kurtović, predsjednik kluba:

 

 

Klub je ovo čiji članovi imaju puno iskustva u humanitarnim akcijama:

 

 

Namirnice i kućanske potrepštine prikupljene u akciji namijenjene su udruzi Moj grad Sisak koja se brine o siromašnim i napuštenim sugrađanima. Socijalno stanje u gradu, nažalost, nije dobro, kaže Ivančica Velić, dopredsjednica Građanske inicijative “Moj grad Sisak”:

 

 

P1130513

 

Na Kontrobi je nakon Tržnice dobrote održana i akcija fotografiranja zagrljaja koju je povodom Dana rijetkih bolesti organizirala Udruga žena liječenih od bolesti dojke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.