Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Čitam, dam, sretan sam!

Prikupljeno 547 slikovnica i knjiga

Prikupljeno 547 slikovnica i knjiga

Akcijom „Čitam, dam, sretan sam“ u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak prikupljeno je čak 517 slikovnica i knjiga ! Knjige su donirali pojedinci, djeca i odrasli, a akcija se provodila i u sisačkim školama i vrtićima pa su u knjižnicu pristizale i skupne donacije.
Zahvaljujemo svima koji su darivanjem svojih pročitanih slikovnica i knjiga podržali akciju „Čitam, dam, sretan sam“, a posebno djeci iz Dječjeg vrtića Ciciban, skupinama „Krijesnice“, „Jabučice“ i „Medvjedići“ te polaznicima produženog boravka OŠ Viktorovac.
Također se zahvaljujemo i svim sisačkim medijima koji su pomogli u oglašavanju ove humanitarne akcije.
Knjižničarke sisačke knjižnice pakete slikovnica i knjiga već su darovale korisnicima Centra za rehabilitaciju Komarevo te Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ i to Odjelu za pedijatriju, Odjelu za dječju kirurgiju, Odjelu za infektologiju i Odjelu za otorinolaringologiju i oralnu kirurgiju.
U nastavku akcije pakete slikovnica i knjiga primit će pedijatrijske ambulante i korisnici Centra za rehabilitaciju „Sv. Vinko Paulski“ Oborovo.
Akcija „Čitam, dam, sretan sam“ u Sisku se ove godine provodi treći put, a odaziv građana koji doprinose humanizaciji bolničkog liječenja svake godine raste.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.