Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Dan zaljubljenih u Domu za starije i nemoćne Sisak!

U obilježavanju Valentinova sudjelovali su i korisnici Dnevnog boravka „3+2“

U obilježavanju Valentinova sudjelovali su i korisnici Dnevnog boravka „3+2“

U Domu za starije i nemoćne Sisak prigodnim je programom obilježen blagdan Svetog Valentinova. Iako u vremešnijoj dobi, za korisnike Doma ljubav je emocija koja nije nestala iz njihovih života. U to smo se uvjerili i sami susrevši u Domu nekoliko dugovječnih zaljubljenih parova. Da ljubav nije ista u mladosti, srednjoj, pa i u onoj starijoj dobi, iz iskustva zna i Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

P1130271

 

P1130270

 

 

U tradicionalnom obilježavanju Valentinova sudjelovali su i korisnici Dnevnog boravka „3+2“ koji u Domu funkcionira već osam godinama, a financiraju ga Grad Sisak, Sisačko- moslavačka županija i sami korisnici. U radu dnevnog boravka sudjeluje 50-tak korisnika, ovisno o dobu godine, kaže ravnateljica Doma za starije i nemoćne Sisak, Ružica Čakširan:

 

 

P1130269

 

 

 

Dom za starije i nemoćne ima 240 korisnika i 2700 potencijalnih korisnika koji se nalaze na listi prijavljenih. To govori da je usluga kvalitetna, a cijena pristupačna i mi smo ponosni na tu činjenicu, napominje Čakširan koja također ističe da su mnogi od onih koji čekaju na slobodno mjesto u Domu iz drugih županija, a ne samo iz naše Sisačko- moslavačke.

P1130284P1130279

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.