Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Godišnja skupština Moslavine u pokretu

Prošla godina ocijenjena je kao najuspješnija u povijesti udruge

Prošla godina ocijenjena je kao najuspješnija u povijesti udruge

Atletska udruga «Moslavina u pokretu» održala je redovnu godišnju skupštinu kojoj su nazočili gotovo svi članovi koji gravitiraju matičnom gradu kluba i Sisačko moslavačkoj županiji. Pozdravili su ih predsjednica udruge Brankica Baković-Sertić, tajnik Danijel Kepe, te dopredsjednik Dubravko Rapić.

Rezime rada udruge u prošloj godini i planovi za 2016. bile su teme skupštine koja je  2015. godinu ocijenila kao najuspješniju u radu Udruge do sada. Posebno se to odnosi na dio trkačkog tima Udruge, koji je prošle godine osvojio 5. mjesto u 1. ligi cestovnog trčanja, a važno je napomenuti da je i utrka Kutina-Voloder vrlo uspješno organizirana gdje su za organizaciju pohvaljeni s više  strana. Zahvalili su na vrlo dobroj suradnji Gradu Kutini i Gradu Popovači kaoi i svim sponzorima koji ih prate tijekom cijele godine.

Na kraju Skupštine podijeljene su nagrade za najuspješnije pojedince, koji su dobili i prigodne nagrade. Kod žena za najuspješniju pojedinku u protekloj godini, proglašena je Dušica Trkulja, ujedno i najuspješnija članica luba u protekloj sezoni u okviru takmičenja u 1. ligi i Cestovnom kupu. Kod muškaraca najbolji u protekloj sezoni bio je Zdravko Coha, a za mladu nadu i najuspješnijeg mladog trkača u protekloj sezoni proglašen je junior Dominik Gregurić.


mup u5


Prigodnom nagradom nagrađen je i AK Žumberak u ime kojega je nagradu za dugogodišnju i sve bolju suradnju primio njihov predsjednik Boris Smičiklas. Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika Kutine Damir Petravić, ujedno i počasni član kluba, a od prošle godine i član trkačkog tima Moslavine u pokretu.


mup u4


Petravić je pozdravljajući nazočne pohvalio rad kluba i njegov doprinos Gradu Kutini, čije ime Moslavina u pokretu pronosi diljem Lijepe naše i u sportskom i u turističkom smislu kroz utrku Voloderska jesen. Svim članovima kluba zaželio je puno uspjeha i malo ozljeda u narednom razdoblju.  


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.