Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Humanitarna akcija “Godlerice za Sobu čuda”

Zajedno s djecom i hokejašicama na led izašli i predstavnici Sisačko-moslavačke županije

Zajedno s djecom i hokejašicama na led izašli i predstavnici Sisačko-moslavačke županije

Pod pokroviteljstvom župana Ive Žinića u subotu je na sisačkom klizalištu Zibel upriličena humanitarna akcija „Godlerice za sobu čuda“.

Sav prihod ove akcije namijenjen je dovršenju „Sobe čuda“, sobe za senzornu integraciju djece s teškoćama u razvoju, projektu udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.


godlerice14


Publika je imala prigodu pratiti prijateljski susret hokejskih ekipa iz Siska i Sarajeva, utakmicu hokejašica HK Siscia Godlerica i HK Sarajevo Lavica, kao i utakmicu u kojoj su igrale mame hokejašice i njihova djeca. Za glazbenu su se popunu pobrinuli rockeri Pop rock škole Sisak.


godlerice37


Jednako je atraktivna, ako ne i atraktivnija bila „Utakmica iznenađenja“ u kojoj su, zajedno s djecom i hokejašicama na led izašli predstavnici Sisačko-moslavačke županije. Prvi put su u životu zaigrali hokej na ledu glasnogovornik Stjepko Zelić, direktor Simore Mario Čelan, zamjenici župana Anita Sinjeri-Ibrišević i Marin Piletić te župan Ivo Žinić, koji je na svom prvom nastupu na ledenom igralištu bio strijelac za svoju ekipu.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.